Környezetvédelmi termékdíj? A jövő egyik meghatérozó adótartozása?
2020. június 23. írta: InfoTanácsAdó

Környezetvédelmi termékdíj? A jövő egyik meghatérozó adótartozása?

A környezetvédelmi termékdíj a jövő egyik meghatározó adótartozása lehet, mégis kevesen tudnak róla!

Nagyon jó kis cikket olvashattok a megjelölt felületen! Nagyon jó, nagyon részletes és hasznos. Sokakat érint, de kevesen tudnak róla. Ez szintén az a szegmense a könyvelésnek amit a könyvelők nem szívesen csinálnak, nem igazán foglalkoznak vele, és valljuk be a leterheltségük így is nagy. Úgy vannak vele, hogy ez nem tartozik a feladataik közé, (egyébként tényleg nem feltétlenül a könyvelés feladata) és mint ahogy a könyvelői feladatok ellátására mindenki megkeresi a partnert, erre is van szakember!

És tényleg, ha valaki utána olvas, veszi a fáradságot és utána jár vagy csak egyszerűen kíváncsi arra, hogy érintett-e, meglepetéseket okoz a tájékoztató. Tudjuk, hogy szigorodnak az EU-s szabályzások és külön nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre!

Nézz utána, hátha téged is érint, csak nem tudtál róla! Szerintem egyszerűbb utána olvasni, mint súlyos pénzeket utólag kifizetni! Itt megtalálod a kérdéseidre a választ!

A bejegyzés trackback címe:

https://infotanacsado.blog.hu/api/trackback/id/tr9015910930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása